HYVINVOINTI ILTA 27.4

(Julkaistu 21.03.2018)

Järjestämme liikkeessämme yhteistyössä Hiusvitan sekä Personal Trainer Annan kanssa Hyvinvointi illan perjantaina 27.4 klo17 alkaen. 
Illassa syvennymme ravintolisä Hiusvitan vaikutuksiin ja hyötyihin kouluttaja Mikko Kujalan opastuksella. Saat vastaukset kysymyksiisi "Miksi valita Hiusvita, miten se tukee hyvinvointiasi ja tarvitsetko kenties muita lisiä tämän tuotteen rinnalle? ". Anna pureutuu ravitsemuksen ja liikunnan tärkeyteen ja kertoo miten nämä vaikuttavat arjessa jaksamiseesi. Annalla on pitkä kokemus liikunta-alalta ja hänestä välittyy aito halu auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteeseensa. 
Tule mukaan iltaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja oppimaan. Hyvinvointisi vaikutukset näkyvät niin olotilassasi kuin hiuksissasi ja illan tarkoitus onkin antaa sinulle parhaat mahdolliset vinkit hyvinvointisi ylläpitoon ❤️ 
Iltaan mukaan pääset ilmoittautumalla meille sähköpostitse koreus@koreus.fi tai puhelimitse 0456040611 . Paikkoja iltaan on rajoitettu määrä eli ilmoita itsesi ja ystäväsi mahdollisimman pian. 
Ilta on sinulle ilmainen ja sisältää erityisetuja ❤️